2012-05-09 07:42:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - a hirtelen változás megviseli lelkét

Napi horoszkóp május 9.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Karrierje kissé háttérbe szorult az utóbbi időben. Megváltozott a fontossági sorrend: már nem a lét minősége, az igazi egzisztencia, hanem a puszta anyagiasság a cél. Csak ne akarjon mindent a külvilágra fogni. Erről ön is tehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Pompás nap áll ön előtt. Kiváló alkalom ez összejövetelek szervezésére, társasági életre, borozgatásra, táncra perdülésre. A társát is vonja be a tervezésbe, programokba. Ideje, hogy kicsit össze is bújjanak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szüksége lenne egy kis társaságra, szerelemre, flörtre. A Hold a kapcsolat házában jár, ha van kedvese, hívja el őt egy kellemes, gyertyafényes vacsorára. Ha pártalan, akkor se töltse magányosan az estét!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Vigyázzon, hogy kivel hogyan beszél. És arra is, hogy mit mond el neki. Talán bántja önt egy főnöki kritika, de ne a szomszéd munkatársának panaszolja ezt el. A kritika kevésbé bántó, mint az intrika, ami szövődhet a szóbeszédből.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ismét nagyon hullámzó a kedélye. Hol a fellegekben érzi magát, máskor meg, mintha a béka feneke alatt lenne. A valóság persze valahol középen van. A pénzügyek ne adjanak okot arra, hogy lehordja a családtagjait.


Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kísért a múlt. Mintha újra és újra meg kellene élnie elmúlt dolgokat. Lehetetlen persze minden hibáját egyszerre levetkőznie, de számos alkalom adódik a próbatételre. Lassan megszokja, hogy más legyen, mint eddig.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egyszer minden véget ér. Valakitől, aki életében talán sorsfordító is volt, hamarosan búcsút kell vennie. Tegye széppé és emlékezetessé a búcsút. Emlékezzen Rilke szavaira: „Elválni szeretettel. Gyakorlott lépés ez az angyalok felé.”

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szakmai előmenetele lehet ma a tét. Sor kerülhet egy döntésre, amin sokban múlik az ön sorsa, további fejlődése. Bármi lesz is azonban a döntés eredménye, ne keseredjen el. Minden út fejleszt: a nehezebb még inkább.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A változás túl gyorsan, elhamarkodottan jön, és megviseli lelkét, ami pedig kihat a testiekre is. A sportokat most inkább ne erőltesse. A pihentető úszás, lubickolás, futás helyet séta – inkább.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Felborulhat az eddig megszokott életrendje. Valami lehet a levegőben, mert az utóbbi időben, mintha minden összeesküdött volna ön ellen. A társa egoizmusa nagyon bántja. Pedig vegye észre, hogy valamiben mégis segíti önt.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Népszerűsége már-már határtalan. Egyre többen ismerik, felismerik, s hívják is mindenfelé. Szükségük van a szakértelmére, tudására, vagy egyszerűen csak a kedves, megnyerő személyiségére. A családjának is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napon hihetetlen helyzetbe keveredhet. Talán azt hiszi, egy másik bolygóra tévedt, vagy hirtelen mindenki megőrült ön körül. Vegye elő a humorérzékét, nevessen az őrült helyzeteken!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: